top of page
20819755_10212350745917350_5299180586460320935_o.jpg

ATT KÖPA VALP FRÅN OSS!

En vän för livet!

Vår vision är att ta fram den bästa möjliga kombinationen, och det är mycket arbete bakom en valpkull. Avelsbasen för Olde English Bulldogge i Sverige är fortfarande liten vilket innebär att vi oftast måste söka oss utanför Sveriges gränser för att hitta en passande hane. Detta är både kostsamt och tidskrävande då vi har höga krav som måste uppfyllas. Vi är därför väldigt noggranna med vart våra valpar hamnar och som köpare ska man känna sig trygg med att det är genuina och sunda hundar. En valp i från vår uppfödning kostar därför mellan 35 000 - 40 000:-. 

Att köpa en valp från oss innebär även att man blir en ambassadör för rasen då vi fortfarande är en liten ras i Sverige. Vi vill träffa alla vår potentiella valpköpare innan man får boka en valp ifrån oss. Detta så att ni ska få chansen att träffa oss och hundarna och att vi ska få en bild av er och vilken typ av hund som skulle passa er och er vardag. Vi är även väldigt måna om att rätt valp ska komma till rätt familj. Vi försöker därför vänta till de sista veckorna innan vi tillsammans med er bestämmer vilken valp som ska flytta till respektive familj. 

Våra hundar bor tillsammans med oss och de kommer även valparna göra. Detta kommer förbereda och socialisera valparna under de första 8 veckorna som de bor hos oss. Valparna kommer vara vana vid de vardagliga så som stojiga barn, golvmoppen, dammsugaren och bilen m.m. 

När valparna flyttar får oss till deras nya familjer är dom:

  • Avmaskade

  • Chipade

  • Vetrinärbesiktade

  • Registrerade i SHK

  • Registrerade i UKC

  • Försäljningsavtal enligt SHK:s regelver

  • Valp kit som innehåller de som valpen kan tänkas behöva första tiden i nya hemmet.

Är ni intresserad av en valp ifrån vår uppfödning vänligen skicka in en intresseanmälan till info@primusbulldogges.com

bottom of page